Leren en ontwikkelen

KCHN verzorgt opleidingen en trainingen die aansluiten op de vragen van gemeenten. We bieden deze trainingen regionaal aan. Desgewenst kunnen we ze incompany aanbieden en naar uw wensen inrichten. Hier vindt u een overzicht van de trainingen die KCHN aanbiedt op het thema Werk en Inkomen.

Training Dubbele Pet - Wet politiegegevens voor BOA’s

Wilt u uw inzicht in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) én de gewijzigde Wet politiegegevens (Wpg) vergroten? Of leren hoe u de Wpg toepast in uw dagelijkse praktijk? Schrijf u dan in voor deze praktische training, waarin de noodzakelijke theorie met casuïstiek wordt verhelderd.

Regionale bijeenkomsten Onderzoek Vermogen Buitenland

De Regiegroep Onderzoek Vermogen Buitenland (OVB) organiseert regionale bijeenkomsten voor gemeenten over vermogensonderzoek. Binnen 1 middag heeft u handelingsperspectief voor onderzoek in het buitenland in relatie tot bijstand.

Regionale Boetetafels

Tijdens deze regionale Boetetafels wisselt u kennis en ervaringen over de toepassing van de Fraudewet uit met collega’s van andere gemeenten én zijn er deskundigen en juristen aanwezig om uw vragen te bespreken.

Training AVG en Participatiewet

VNG KCHN biedt een incompany training van een halve dag aan over de AVG voor toezichthouders en uitvoerders van de Participatiewet.