Publicatiedatum: 06-02-2018

Agenda

Dag van de Fraudeonderzoeker

Datum: 26-04-2018

Locatie: Fokker Terminal, Den Haag | Tijd: van 09.15 tot 17.00 uur | Rijk geschakeerd programma dat alle facetten van fraude dekt. Met sprekers als minister Ferdinand Grapperhaus, Andrew Fastow (één van de grootste fraudeurs uit de VS ooit), Fred Teeven e.a. Daarnaast veel interactieve onderdelen en een middagprogramma met interessante workshops.

Meer over deze dag

Onderzoek naar fraude en corruptie is vandaag de dag één van de  belangrijkste instrumenten bij de bestrijding van financieel economische criminaliteit. De samenleving is onderhevig aan bijna continue veranderingen door de vele nieuwe toepassingen en technieken. We leven inmiddels echt in een informatiemaatschappij die zeer uitstrekt over de gehele wereld. En het werk van de professionele fraudeonderzoeker anno 2018 wordt steeds uitdagender.

Om uw werk als fraudeonderzoeker succesvol te kunnen blijven uitvoeren is het belangrijk om voortdurend kennis te blijven opdoen en op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Ook samenwerken en het delen van informatie is essentieel. Daarom is het noodzakelijk dat fraudeonderzoekers uit het publieke en private domein met uiteenlopende achtergronden (financieel, juridisch, IT, forensisch) elkaar (beter) leren kennen en gestimuleerd worden om ‘buiten kaders’ te denken.
Dit kan op het congres Dag van de Fraudeonderzoeker.

Meer informatie, het volledige programma en inschrijven