Vervolgtraining: Handhaving kinderopvang

Verdiepingsslag na de basistraining Toezicht en Handhaving kinderopvang van het KCHN. We gaan verder in op handhaving en de processen die hiermee gepaard gaan aan de hand van casuïstiek die door de trainers wordt ingebracht. Omdat de juridische kaders bekend worden verondersteld, zal de nadruk in deze training vooral liggen op het oplossen van diverse casussen met elkaar en daarmee op de praktische toepassing van de wet- en regelgeving.

Doelgroep

Gemeenteambtenaren en GGD-medewerkers die in opdracht van de gemeente handhavende taken uitvoeren. Om deel te nemen aan deze training verwachten we dat de kennis uit de basistrainingen aanwezig is en dat de deelnemers minimaal een jaar werkervaring in handhaving kinderopvang hebben.

Data

De training wordt gegeven op:

  • Maandag 17 juni 2019 | VOL
  • Donderdag 19 september 2019
  • Dinsdag 19 november 2019

En duurt van 10.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur.

Locatie

La Vie Utrecht, Sint Jacobsstraat 61, 3511 BP Utrecht

Kosten en annuleren

De kosten voor deze training bedragen € 130,- exclusief btw (prijspeil 2019) per persoon.

Heeft uw gemeente een Handhavingsabonnement bij VNG KCHN? Dan is de training mogelijk gratis. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan een e-mail naar naleving@vng.nl.

Kunt u onverwacht toch niet deelnemen, dan kunt u tot 1 maand voor aanvang van de training kosteloos annuleren of kunt u - tot op de dag van de training - een vervanger aanwijzen. Mail uw wijziging o.v.v. de naam van de training aan trainingkinderopvangverberg dit@vng.nl.

Is de training op de datum van uw keuze vol, dan komt u op een wachtlijst. Natuurlijk ontvangt u hierover bericht. Naar aanleiding hiervan kunt u ook voor een andere datum kiezen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

  • Sabine van den Hoek: 06 - 51506452
  • Klaasje Wilbrink: 06 - 11374705

Wettenpocket Kinderopvang

VNG KCHN heeft alle wetten, regelingen en besluiten over de Wet kinderopvang gebundeld in een handige Wettenpocket Kinderopvang. In handzaam A5-formaat, zodat u deze makkelijk mee kunt nemen. U kunt deze, met of zonder updates, bestellen via het speciale bestelformulier.