Training: Kinderopvang, hoe zat het ook alweer?

Het doel van deze training is om zaken die in de praktijk vaak vragen oproepen helder te maken voor u. Deze training gaat met name in op zaken die met de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) te maken hebben.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • Houderwijziging
  • VOG Rechtspersonen
  • Publiceren besluiten
  • Gastouders zonder bemiddelingsrelatie
  • En vele andere zaken; ook is er voldoende ruimte voor eigen vragen en casuïstiek.

Deze training gaat niet dieper in op handhaving, hiervoor verwijzen we naar onze vervolgtraining 'handhaving kinderopvang'.

Doelgroep

Gemeenteambtenaren en GGD-medewerkers die gemeentelijke taken uitvoeren, die al enige ervaring hebben met kinderopvang en die nog verdiepende vragen hebben. Om deel te nemen aan deze training verwachten we dat de kennis uit de basistrainingen aanwezig is en dat u redelijke werkervaring heeft op het gebied van registratie en beleid kinderopvang.

Data

De training wordt gegeven op:

  • Dinsdag 8 oktober 2019
  • Dinsdag 3 december 2019

En duurt van 10.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur.

Locatie

La Vie Utrecht
Sint Jacobsstraat 61
3511 BP Utrecht

Kosten en annuleren

De kosten voor deze training bedragen € 130,- exclusief btw (prijspeil 2019) per persoon.

Heeft uw gemeente een Handhavingsabonnement bij VNG KCHN? Dan is de training mogelijk gratis. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan een e-mail naar naleving@vng.nl.

Kunt u onverwacht toch niet deelnemen, dan kunt u tot 1 maand voor aanvang van de training kosteloos annuleren of kunt u - tot op de dag van de training - een vervanger aanwijzen. Mail uw wijziging o.v.v. de naam van de training aan trainingkinderopvangverberg dit@vng.nl.

Is de training op de datum van uw keuze vol, dan komt u op een wachtlijst. Natuurlijk ontvangt u hierover bericht. Naar aanleiding hiervan kunt u ook voor een andere datum kiezen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

  • Marlieke van der Lelij: 06 - 12 63 77 22
  • Sabine Beerbaum: 06 - 13 36 18 62

Wettenpocket Kinderopvang

VNG KCHN heeft alle wetten, regelingen en besluiten over de Wet kinderopvang gebundeld in een handige Wettenpocket Kinderopvang. In handzaam A5-formaat, zodat u deze makkelijk mee kunt nemen. U kunt deze, met of zonder updates, bestellen via het speciale bestelformulier.