Publicatiedatum: 20-01-2019

Agenda

Vervolgtraining Handhaving kinderopvang

Datum: 11-06-2020

Verdiepingsslag na de basistraining Toezicht en Handhaving kinderopvang van het KCHN. We gaan verder in op handhaving en de processen die hiermee gepaard gaan aan de hand van casuïstiek die door de trainers wordt ingebracht. Omdat de juridische kaders bekend worden verondersteld, zal de nadruk in deze training vooral liggen op het oplossen van diverse casussen met elkaar en daarmee op de praktische toepassing van de wet- en regelgeving.

Doelgroep

Gemeenteambtenaren en GGD-medewerkers die in opdracht van de gemeente handhavende taken uitvoeren. Om deel te nemen aan deze training verwachten we dat de kennis uit de basistrainingen aanwezig is en dat de deelnemers minimaal een jaar werkervaring in handhaving kinderopvang hebben.

Data

  • Dinsdag 24 maart 2020
  • Donderdag 11 juni 2020
  • Woensdag 7 oktober 2020
  • Donderdag 10 december 2020

De training duurt van 10:00 uur tot uiterlijk 16:30 uur.

Locatie

La Vie Utrecht
Sint Jacobsstraat 61
3511 BP Utrecht

Kosten en annuleren

De kosten voor deze training bedragen € 135,- exclusief btw per persoon.

Kunt u onverwacht toch niet deelnemen, dan kunt u tot 1 maand voor aanvang van de training kosteloos annuleren of kunt u - tot op de dag van de training - een vervanger aanwijzen. Mail uw wijziging o.v.v. de naam van de training aan trainingkinderopvangverberg dit@vng.nl.

Is de training op de datum van uw keuze vol, dan komt u op een wachtlijst. Natuurlijk ontvangt u hierover bericht. Naar aanleiding hiervan kunt u ook voor een andere datum kiezen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar trainingkinderopvangverberg dit@vng.nl.

Wettenpocket Kinderopvang

VNG KCHN heeft alle wetten, regelingen en besluiten over de Wet kinderopvang gebundeld in een handige Wettenpocket Kinderopvang. In handzaam A5-formaat, zodat u deze makkelijk mee kunt nemen. U kunt deze, met of zonder updates, bestellen via het speciale bestelformulier.