Publicatiedatum: 18-12-2019

Nieuws

Kennisbank Naleving.net: vrij toegankelijk voor alle gemeenten

Naleving.net, de kennisbank van VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving (KCHN), is weer kosteloos toegankelijk voor alle gemeenten in Nederland. U kunt op onze site terecht voor het laatste nieuws uit uw vakgebied, onze kennisbank en vraag & antwoorden. Daarnaast bieden wij u ook adviezen op maat, antwoorden op specifieke (ook juridische) vragen en een keur aan bijeenkomsten en trainingen. 

Het enige wat nodig is om toegang te krijgen tot de overvloed aan informatie in de actuele kennisbank op Naleving.net is een account. Dit account kunnen medewerkers van gemeenten in Nederland gratis aanmaken.

Achter de schermen zijn we op dit moment druk bezig met een aantal mooie ontwikkelingen om informatie beter te ontsluiten en te delen. In het nieuwe jaar krijgt u daarover meer informatie!

De afgelopen twee jaar was de toegang tot Naleving.net zonder account beperkt en er was een bredere toegang voor gemeenten die een abonnement hadden afgesloten op het dienstverleningsaanbod van KCHN. Dit abonnement is nu opgeheven, omdat na evaluatie besloten is dat de informatie vrij toegankelijk moet zijn voor alle gemeenten. Wij danken alle gemeenten die het de afgelopen twee jaar het mogelijk maakten om - met hun deelname aan het abonnement - toezicht en handhaving beter op de kaart te zetten.

Andere diensten van het KCHN

Op Naleving.net vindt u ook ons trainingsaanbod voor 2020. Verder kunt bij ons terecht voor losse vragen, eventueel via het algemene nummer van de VNG: 070-373 8393. Onze adviseurs hebben een brede kennis op het terrein van toezicht, handhaving en naleving binnen het sociaal domein en komen graag met u in gesprek, zowel over concrete problematiek als over de structurele aanpak.

Maak direct een gratis account aan op Naleving.net en profiteer van alle informatie op het gebied van toezicht en handhaving in het sociaal domein. Heeft u vragen over dit bericht? Bel of mail Dennis Kragten: 06 – 230 46 451 / Dennis.Kragtenverberg dit@VNG.nl