Proclaimer

Naleving.net is de toegangspoort tot informatie over handhaving en naleving door gemeenten (en ketenpartners) in het sociale domein. Van de informatie op deze site mag u het volgende verwachten:

  • De informatie is correct en actueel
  • Tekst en beeld zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • Teksten zijn toegankelijk

Onvolledige of onjuiste informatie

We doen er alles aan om de informatie op deze site compleet, actueel en correct te houden. Ook noemen we bij elke bijdrage op de site de bron. Het kan gebeuren dat informatie onjuist is, ontbreekt of dat bijvoorbeeld links naar webpagina's van andere partijen ontbreken of niet werken. Mocht u zoiets tegenkomen, laat het ons dan weten. We gebruiken uw reactie graag om onze site verder te verbeteren.

Persoonlijke gegevens

We behandelen de persoonlijke gegevens van bezoekers met een abonnement op Naleving.net met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt (vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing; de Wbp vervalt daarmee). Per 25 mei zullen we ons houden aan de eisen die zijn vastgelegd in de AVG. Zo worden uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld en niet door ons gepubliceerd of aan derden ter beschikking gesteld. Wel gebruiken we uw gegevens om u gericht inhoud te kunnen aanbieden en relevante uitnodigingen te versturen voor deelname aan bijvoorbeeld een selecte discussie of een evenement. Uw profielkenmerken zijn verder alleen zichtbaar voor andere geregistreerde gebruikers van Naleving.net. 

Cookies

KCHN maakt op Naleving.net gebruik van cookies om de website te analyseren en te verbeteren. De hieruit verkregen anonieme informatie gebruiken we alleen ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk, niet-commercieel gebruik van de vrij toegankelijke inhoud van deze site is toegestaan met bronvermelding. Wilt u gebruikmaken van informatie waarvoor u zich moet inloggen, stuur ons hiervoor dan een verzoek.

Wijzigingen

KCHN kan de proclaimer aanpassen met het oog op nieuwe ontwikkelingen of wetswijzigingen. Op deze pagina staat altijd de meest recente informatie. Zie onderstaandde datum voor de meest recente wijzigingsdatum.

Vragen over privacy

Privacy staat volop in de belangstelling. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

VNG KCHN vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. We werken daarom doorlopend aan het het verbeteren van de toegankelijkheid van onze site.

Laatste wijziging: 14 december 2017